ADANA / CEYHAN - Başören Ortaokulu

Başören Ortaokulu

Adres
BAŞÖREN MAH. 10101 CAD. BAŞÖREN ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 70 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA
Vizyon
Vizyon Okulumuzun vizyonu, eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmak. Bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip, bir üst öğrenime hazır, yaşam boyu yaşamayı öğrenmiş, ülkesini başarıyla temsil edebilen dünya vatandaşları yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzun misyonu; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, kültürel ve uluslararası değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
08:00 / 15:40
Başören mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ceyhan ilçe merkezine merkezine 39 km. Kozan ilçe merkezine 48 km. İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNADA EĞİTİM GÖRMEKTEDİR.
TÜBİTAK 4006